Reklame

IDA ju ofron alternativa te ndryshme për reklamim në kinematë Millennium ne Tirane dhe Rrethe  si me poshte:


 1. Spot publicitar 30.Sec qe  shfaqet para fillimit te cdo seance te filmit, 5-6 here ne dite  ne kinemane e Tiranes dhe 3-4 here ne dite ne secilen nga kinemate e rretheve.
 2. Reklamim në faqen e pasme të biletave të kinemasë me permasa 14*16
 3. Reklamim në fletë-palosjet (1/3 e faqes) që IDA nxjerr përpara shfaqjes së cdo filmi
 4. Reklamim ne kartonat e popcorneve.
 5. Vendosje e Logos ne posterat e filmave ne ambjentete Kinemase 40 postera per film.
 6. Vendosja e logos suaj ne faqen tone te internetit www.kinemamillennium.com
 7. Reklamim ne faqen tone Face Book.

 

IDA offers different alternatives for advertising in Millennium Cinemas:

 

 1. 30 Sec spot before each movie release in each Cinema.
 2. Advertising the company logo on the back part of the ticket format 14*16;
 3. Advertising the company logo on the booklets that IDA makes for every film;
 4. Advertising the company logo on popcorn cartons
 5. Advertising the company logo on 40 movie poster around the cinema area.
 6. Advertising the company logo on our website www.kinemamillennium.com 1,500 euro/month
 7. Advertising and interacting on our face book page – 1,500 euro/month.

 

For further information please contact us in the address: Ish Pallati i Pionierit, Kinema Millennium 2, Tirane.

 

Tel: 2253-656

Cel: 0692044237

www.kinemamillennium.com

Kinema Millennium/facebook